20 nye optaget i Christian den Fjerdes Laug

REBILD: Det er en tradition at hovedtalere og andre involverede i 4. juli festlighederne optages i Christian den Fjerdes Laug. Således også i 2019, hvor der 4. juli om formiddagen blev optaget 20 personer med tilknytning til festlighederne og den amerikanske uafhængighedsdag.

- Selvom vejret fra morgenstunden var lidt mørkt og kedeligt, blev der skabt en meget fin stemning i den gamle vinkjælder under optagelsen, fortæller Tørstmester og pr-ansvarlig Palle Bjørnstrup.

Blandt de optagne var den nye præsident for Rebildselskabet Jørgen Bech Madsen og frue. Derudover blev de to hovedtalere indlemmet i medlemskredsen. Den danske hovedtaler var Ole Sønnichsen, journalist og manden bag den anmelderroste biografi om danske William S. Knudsen ”One Dollar Man”, ligesom han står bag den store, dokumentariske fortælling ”Rejsen Til Amerika”.

Den amerikanske hovedtaler var Henrik Fogh Rasmussen, som er født i Danmark men blev amerikansk statsborger i 2010, I dag er han stifter og præsident for Argonne Global.

Henrik Fogh Rasmussen blev ikke optaget i år. Han blev indlemmet i lauget tilbage i 2007 sammen med sine forældre Anne Mette og Anders Fogh Rasmussen. Til minde om denne begivenhed fik Henrik Fogh Rasmussen under teltfrokosten i Rebild overrakt et foto af begivenheden.

Endelig var også den danske ungdomstaler til festen, Caroline Amalie Skade, blandt dem, der blev optaget, ligesom Kurt Sørensen, der bragte hilsen fra danskere i USA.

En anden markant optagelse var Erik Pflugs barnebarn. Erik Pflug var en navnkundig stolsbroder i lauget. Louise Pflug Carlslund fik som den første af de nye brødre lov til at tjekke, at hendes nøgle passede til løngangen.

Efter behørig indtagelse af gallamiddagen og den tilhørende ”kartoffeljuice” hastede alle afsted til Rebild.

Under teltfrokosten overrakte Christian den Fjerdes Laug erindringsgaver i form af slips og tørklæder til de nyoptagne talere på dagen samt til præsidenten for Rebildselskabet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...