Max Design er navnet på møbelhusets nye afdeling

Tilbage i 1951 slog Max Jessen dørene op til sit første butikslokale spækket med møbler og tæpper. Lokalet var på 16 kvadratmeter. I dag har Idemøbler Max Jessen i Terndrup godt 7.000 kvadratmeter at boltrer sig på, og senest har de slået dørene op til en ny afdeling; Max Design.

Der kunne skrives mange linjer om Max Jessens historie og virke i Terndrup og omegn. Om butikkens mange udvidelser, om de mange spændende initiativer, om da det hele brændte og om hvordan Max Jessen var med til at skabe ideen til Idemøbler-kæden - sådan kunne man blive ved...

De historier gemmer vi til en anden god gang. I dag er det 2. generation, Lau Jessen, der står i spidsen for den store og flotte boligforretning i Terndrup, som hele tiden tænker i nye ideer og trends inden for boligindretning. Seneste initiativ er lanceringen af en ny, stor afdeling. Max Design.

- Vi har længe puslet med ideen om at lave en afdelingen med alle de trendsættende designerbrands, og det har vi nu gjort med Max Design, hvor vi præsenterer 11 af de absolut stærkeste mærker på markedet inden for møbler og boligindretning, blandt andet mærker som Hay, Menu, Won, Muuto, Muubs, Søren Lund, Sackit, Normann-Copenhagen og FDBMøbler. Der er en række danske mærke, men også nogle udenlandske, fortæller Lau Jessen.

- Vi åbnede den nye afdeling for små 14 dage siden, og den har fået en super modtagelse. Både blandt vores trofaste, lokale kunder, men vi har også mange, der kommer langvejs fra.

- I den kommende weekend inviterer vi til "Design Days", hvor vi sætter ekstra meget fokus på afdelingen, så det glæder vi os meget til, fortæller Lau.

Idemøbler Max Jessen Terndrup beskæftiger i dag cirka 25 medarbejdere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...