Foreningens navn er Rold Skov Cykel Shop Community og blev forleden grundlagt ved stiftende generalforsamling

SKØRPING: Rold Skov Cykel Shop på Jyllandsgade i Skørping har de seneste år opbygget et særligt sammenhold blandt cykelentusiaster. Onsdag aften blev sammenholdet konverteret til en egentlig forening. Det skete ved en stiftende generalforsamling, hvor foreningen Rold Skov Cykel Shop Community formelt blev stiftet.

- Hovedårsagen til, at vi gerne vil være en forening er, at vi har nogle, der gerne vil køre licensløb under Danmarks Cykle Union. Det er kun muligt, hvis man er en forening. Men derudover rummer det selvfølgelig også en masse ekstra muligheder, hvis du er en forening, fortæller Hasse Kristensen, der udover at være formand for den nystiftede forening også er indehaver af Rold Skov Cykel Shop.

- Vores ”klubhus” bliver her i forretningen, og der bliver også fortsat nogle muligheder for at købe cykeltøj på gunstige vilkår, ligesom licensryttere også vil opnå nogle fordele, men ellers bliver det en 100 procent selvstændig forening med sin egen økonomi.

- Det uformelle cykelfællesskab har de seneste år haft omtrent 115 cykelentusiaster tilknyttet, og vi håber, at flest muligt af dem vil med over i den nye forening, også selvom man nu bliver medlem og skal betale et kontingent. Vores mål er, at cirka halvdelen af de 115 som en start også vil være medlem af foreningen, fortæller Hasse og fortsætter:

- Foreningen er tilsluttet DGI og optaget i Danmarks Cykle Union. Vi har i dag otte licensryttere, som dermed får mulighed for at deltage i officielle løb. Samtidig håber vi, at vi ved at være en rigtig forening kan tiltrække nye stærke licensryttere udefra. Vi har også planer om selv at stable nogle stævner på benene. Vi er dog ikke en forening, der kun satser på eliten.

- Alle er velkomne, og så lægger vi i øvrigt megen vægt på at dyrke det sociale og have det rart sammen. Det kan være alt fra at tage på fælles ture, hygge os til grillaftener eller noget helt andet, slutter Hasse Kristensen, der er ny formand for Rold Skov Cykel Shop Community, mens Simon Skovbjerg er næstformand, Bo Teglgaard er kasserer, Martin Kloster er 1. suppleant og Max Leegaard er 2. suppleant.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...