Sortebakkehallerne i Nørager lægger i weekenden 21. og 22. december halgulv til Bambi-Cup

NØRAGER: Sortebakkehallerne i Nørager lægger i weekenden 21. og 22. december halgulv til Bambi-Cup, som også går under navnet ’Danmarks hyggeligste indefodboldstævne’.

Nok er der hygge på lægterne, men arrangørerne lover, at der på banen bliver spillet seriøs indefodbold med nogle af Danmarks bedste indefodboldhold.

Lørdag spilles der således om point til Grand Prix Masters-ranglisten, og stævnet er igen i år stærkt besat med 16 hold, der bl.a. tæller Hobro Apotek/Grønlund Gruppen, Ismejeriet Thy, Liiteguard og NEOPERL Nordic.

Hold, som alle ligger højt på den samlede GPM-rangliste for 2018/19. Stævnet er i år et såkaldt Challengerstævne, hvor der bl.a. er en førstepræmie på 5000 kr.

Lørdag formiddag er der Old Boys turnering, der traditionen tro afsluttes med snapse- og sildebord, og lørdag eftermiddag indtager B-rækken halgulvet, hvor 20 holdt har tilmeldt sig, og hvor arrangørerne garanterer for mange spændende kampe og masser af god fodbold.

- Fredagen bliver i år brugt på vores showrække, som er en invitationsturnering, hvor højt humør og god stemning er i højsædet. Når det er sagt, giver holdene alt de har, når fløjten lyder og bolden ruller. I det hele taget så er det et stævne, der er præget en fantastisk stemning, og vi håber selvfølgelig på, at rigtig mange tilskuere vil møde op og give stemningen det sidste løft, fortæller en af arrangørerne, Flemming Andersen,

Han lover desuden, at alle gæster – både spillere og tilskuere – har rig mulighed for at få masser af god mad og drikke hos Sortebakkehallernes populære halbestyrer, Jan ’Bambi’ Myrup, der også har lagt navn til stævnet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...