Store og små fik idéer og gode råd om naturen på Skovens Dag, der også bød på et orienteringsløb i biodiversitet

ARDEN: Naturluppen var selvfølgelig til stede til Skovens dag i Arden den 5. maj – og det udnyttede mange familier til at kigge forbi og få ideer og gode råd om naturen.

Alan Phipps fra Danmarks Naturfredningsforening (DN) Mariagerfjord fortalte om den ”Den naturvenlige have”, og cirka 60 poser frø af vilde blomster blev uddelt sammen med folderen om de 10 tiltag, der hjælper naturen og gør haven mere spændende.

Mona Phipps fra DN Naturguide sendte familierne ud på et biodiversitets orienteringsløb, hvor hele 45 fuldførte ved at aflevere svarskemaet og dermed deltage i konkurrencen om at vinde bogen ”Min Naturbog - 50 ting du skal prøve i naturen før du fylder 12” af Ole Laursen og Peter Qvortrup Geisling. Vinderen af orienteringsløbet blev Bastian Holm Sørensen, 8 år fra Hobro.

Gitte Holm fra DN Naturguide stod for udstillingen med havens dyr, og den var populær. De 80 børn, som kom forbi med deres voksne fik en lup med hjem. Gitte sendte også flere raske drenge ud i parken for at finde forskellige interessante dyr.

Alt i alt en rigtig god dag med mange glade deltagere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...