Sæsonstarten for fodboldherrerne i IK Frem Skørping nærmer sig

SKØRPING: Nedtællingen til sæsonstarten for IF Frem Skørpings fodboldherrer er godt i gang. I denne uge starter træningen til den kommende sæson, hvor klubben er repræsenteret med to hold i serie 4.

I sidste sæson havde IF Frem Skørping et serie 3-hold og et serie 5-hold i fodbold. Førstnævnte rykkede ned, mens sidstnævnte rykkede op, hvilket betyder, at det i denne sæson står på to gange serie 4.

Det ene hold, som vi kalder ”førsteholdet”, ledes af cheftræner Peter Hjorth og holdleder Peter Thorgaard, mens ”andetholdet” ledes af Morten Kamstrup.

- Det er en spændende og ny udfordring, at vi har to hold i samme række. Ikke mindst fordi vi hidtil har kørt som to selvstændige hold. Vores hold er altid åbent for nye spillere, mens Mortens hold har været lukket og primært bestået af unge spillere, der startede lidt uformelt og mest for bare at have det sjovt sammen. De startede i serie 6 men er nu havnet i samme række som os, fortæller holdleder og anfører for førsteholdet Peter Thorgaard, der også nævner, at udviklingen betyder, at der nu bliver et tæt samarbejde mellem de to hold, hvilket bakkes op af Morten Kamstrup.

- Vi forbliver fortsat to hold men kommer til at arbejde meget mere sammen. Vi vil eksempelvis afslutte mange træningsaftener sammen den sidste halve time og vil også udveksle spillere og hjælpe hinanden, når det er nødvendigt. Så det bliver rigtig godt for begge hold, fortæller Morten.

Begge hold starter træningen til den kommende sæson i denne uge. En sæson, der for begge holds vedkommende byder på drabelige og intense lokalopgør. Førsteholdet er blandt andet i pulje med Arden, Haverslev og Støvring, mens andetholdet blandt andet er i pulje med Astrup, Skelund, Veddum og Terndrup. Begge hold har målsætningen klar for den kommende sæson.

- Vi havde en turbulent sæson sidste år med mange skader til nøglespillere i alle positioner, men de er nu ved at være helt klar igen, samtidig med at vi har fået et par nye spillere. Så vi skal op og præge toppen i rækken og meget gerne også sikre os oprykning til serie 3, lyder det fra cheftræner Peter Hjorth.

Hos Mortens mandskab er målsætningen også klar.

- Vi er rykket op to sæsoner i træk, og vi får hænderne fulde i den kommende sæson, hvor vi kommer til at møde nogle rigtig gode fodboldhold. Så vores målsætning er at blive i rækken, men det tror jeg også på, at vi kan, lyder det afslutningsvist fra Morten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...