Kulturhuset Arden og Himmerlands Folkemusikskole arrangerer hyggelig musik-eftermiddag

ARDEN: Himmerlands Folkemusikskole og Kulturhuset i Arden inviterer 23. september alle musikelskere til en hyggelig eftermiddag med en blandet buket af musik og sang.

Musikbutikken er et musikalsk Kinder-æg udviklet af Himmerlands Folkemusikskole i samarbejde med Butikken i Gl. Skørping.

Konceptet har de seneste år med stor succes været præsenteret dels i Gl. Skørping, dels på turné rundt om i landet med støtte fra Kunststyrelsen.

Alle er velkomne til at komme og lytte. Du kan også tage dit eget instrument med, hvis du har lyst til at være med til at spille eller synge.

De tre garvede musikere Klaus Pindstrup, Stefan Groot og Klaus Thrane er musikalske værter, som sammensætter et program med en passende blanding af musikalske godbidder og spøjse indslag.

Der vil være musik mellem klokken 14 og 17, og programmet sammensættes ud fra, hvem der er til stede som publikum og musikere.

Der er gratis adgang til alle, som medbringer instrument eller på forskellig vis bidrager til underholdningen - alle andre betaler 50 kroner i entré.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...