Klaus Pindstrup, Stefan Groot og Klaus Thrane er værter, når der søndag atter er ”Musikalsk Åbent Hus” i Skørping Sognegård

SKØRPING: Efter besøg i Veddum og Nørager tidligere på efteråret vender Himmerlands Folkemusikskole søndag 20. oktober tilbage til udgangspunktet, når folkemusikskolen inviterer til ”Musikalsk Åbent Hus” i Sognegården i Skørping

Åbent hus-konceptet blev oprindeligt udviklet i samarbejde med Butikken i Gl. Skørping for efterhånden flere år siden, og åbent hus-arrangementerne har siden vist sig at trække fulde huse, hvor Himmerlands Folkemusikskole kommer frem.

De tre musikere Klaus Pindstrup, Stefan Groot og Klaus Thrane er de musikalske værter. De byder ind med en musikalsk appetitvækker og støtter gerne op, hvor der er behov for det. De sammensætter dagens program ud fra hvem, der er til stede, lyttende som udøvende.

Alle musikalske indslag velkomne. Så har man noget på hjertet, og vil man gerne vil bidrage med et indslag eller to, kan man henvende sig til en af de tre musikere.

De spiller med efter ønske, og hvor der er behov for musikalsk opbakning.

Sammenspil, sang og nye grupper opstår, og alle med et instrument kan være med i et stort fælles orkester, hvad enten man har spillet en hel masse eller lige er begyndt.

Sognegården i Skørping trakterer til lejligheden med kaffe og kage.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...