Cars Against Cancer i weekenden i Fruerlundparken blev publikumsmæssigt en stor succes, og det forventes, at der er indsamlet flere penge til kampen mod kræft

ØSTER HURUP: Cars Against Cancer i weekenden i Fruerlundparken blev publikumsmæssigt en stor succes, og det forventes, at der er indsamlet flere penge til kampen mod kræft end ved det første arrangement af slagsen i 2018, hvor det blev til 30.000 kr.

I år var indsamlingen målrettet børne- og ungecancer-afdelingen på Aalborg Sygehus.

Arrangementet var åbent mellem kl. 10 lørdag formiddag, og flere hundrede mennesker var i parken frem til lukketid kl. 18.

Der var også meget at se og prøve på det store område. Der blev budt på specielle biler, blandt andet en række muskelsvulmende BMWer, der også demonstrerede, hvordan man på en hurtig måde brænder dæk af.

Aalborg Kasernes Veteran Panser- og Køretøjsforening var mødt op med en del materiel. Der var store lastvogne, motorcykler og blandt andet en pansret mandskabsvogn på larvefødder, som interesserede kunne få en tur med rundt i parken, hvor fremdriften satte sine tydelige spor på gangene.

Event Øster Hurup og borgerforeningen i Øster Hurup bidrog også til indsamlingen med overskuddet fra dagens gå-banko.

Initiativtager til arrangementet, Thomas Bisgaard, kunne således alt i alt glæde sig over dagens forløb.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...