Årets første Kulturtallerken-arrangement var populært

arden: Der var fuldt hus med 120 deltagere i Kulturhuset i Arden, da årets første Kulturtallerken-arrangement løb af stablen forleden.

Tre generationer af motorcykel- og eventyrer familien Henneberg fortalte om deres fantastiske tur til den legendariske Bonneville Speed Week på saltsletten i Utah i USA, hvor man hvert år i august kører rekordforsøg på alt fra havetraktorer til raketbiler.

Det var en skøn blanding af motorcykel-nørder og almindeligt interesserede, som oplevede en flot og meget professionel præsentation i ord, lyd, billeder og film, som de tre medlemmer af Henneberg-familien leverede.

Senior Evald Henneberg (76), hvis Rudge-Whitforth Ulster motorcykel fra 1935 blev brugt til rekordforsøgene, er en legende blandt veteranmotorcykel entusiaster i hele Danmark med sine evner til at skrue på motorer. Hans søn Allan (55) er den erfarne eventyrer, som har kørt Dakar rally og andre krævende rally løb, mens yngstemand Anders (26) lige havde fået sit motorcykelkørekort ved afrejsen til USA og kørte sine første kilometer på hastighedsbanen i Bonneville.

Sammen præsenterede de en engageret og medrivende fortælling om både tekniske detaljer, de omfattende forberedelser og sidst men ikke mindst deres personlige oplevelse med at udleve denne drøm i fællesskab.

Næste Kulturtallerken-arrangement finder sted i Kulturhuset onsdag 6. februar. Mr. HIK, Mads Justesen, fortæller om den fantastiske rejse fra Danmarksserien til Superligaen – i godt selskab med kvindetrioen MissTaken, som synger herlig swingende 60’er pop og jazz.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...