Juleafslutningen for motionisterne i svømmehallen er en tradition, som selv ikke de mindre morgenfriske ret gerne vil snydes for

STØVRING: Over 400 levende lys stod fredag og funklede i tusmørket, da omkring 60 morgenfriske motionister dukkede op til morgensvømning og motion i Støvring Svømmehal.

Lidt over halvdelen valgte at springe i vandet. Der blev spillet julemusik på orgel og derudover var der en lille nisse-matrospige, der servede champagne til de flittige sjæle.

I motionscentret blev der trampet i pedalerne til lyden fra ”Glade Jul” og ”Søren Banjomus”, og heller ikke motionscentrets gæster blev snydt for champagne.

Der kunne sagtens nydes bobler, samtidig med at man gik på løbebåndet eller gjorde sig klar til næste bænkpres.

Efter en times forkælelse med svømning, badning, træning, lys, musik og champagne var der tid til et hurtigt bad, inden det store, flotte morgenbord ventede.

Juleafslutningen for motionisterne i svømmehallen er en tradition, som selv ikke de mindre morgenfriske ret gerne vil snydes for.

Motionscentret i Støvring Svømmehal er i øvrigt åbnet i alle juledagene, og også svømmehallen holder åbent mange af julens dage. Dog uden champagne og orgelmusik på programmet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...