Efter en større modernisering er Mesterbageren i Skørping atter klar til at tage imod kunderne

SKØRPING: I godt halvanden uge har brød- og kageelskere i Skørping måtte købe deres friskbagte bagerbrød i en pølsevogn. Men nu er trængslerne ovre.

Onsdag i sidste uge slog Mesterbageren på Torvet i Skørping nemlig dørene op til deres moderniserede og flotte bagerbutik.

- Da vi overtog butikken i sommer, besluttede vi hurtigt, at butikken skulle friskes noget op, så det gik vi i gang med for et par uger siden, fortæller Ståle Pedersen, der sammen med hustruen Tina Mogensen overtog Jacobsens Bageri fra Kirsten og Hartvig Jacobsen den 1. juni i år, og forvandlede den til Mesterbageren. Parret har også Mesterbageren i Støvring.

- Ombygningen er gået helt efter planen, og vi er superglade for resultatet, hvor butikken også er kommet til at rumme et lille og hyggeligt caféområde.

- Og så har kunderne også været tålmodige, mens byggeriet har stået på, hvor vi har solgt brød fra en pølsevogn udenfor butikken. Stor tak til kunderne. Det har fungeret rigtigt fint.

- I slutningen af oktober laver vi en eller anden form for en lille åbningsfest for at markere den nye butik, slutter Ståle.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...