OMBYGNING: Den tidligere Fakta-butik på Jernbanegade under forandring

STØVRING: Støvrings aktive bagerpar, Tina Mogensen og Ståle Pedersen fra Mesterbageren, overtog 1. februar nøglerne til byens tidligere Fakta-butik på Jernbanegade 5.

Ideen er at samle bageri, butik og en ny cafe på den nye adresse.

- Der er to årsager til, at vi gerne ville flytte fra vores nuværende adresse.

Dels er vi meget presset på pladsen her i bageriet på Viborgvej, dels mangler Støvring en rigtig god café, fortæller Ståle Pedersen.

- I lokalerne på Jernbanegade råder vi over 780 kvadratmeter mod de omtrent 300 kvadratmeter vi har i dag, så det giver os en række nye muligheder.

- Vi har længe været trængt med pladsen i selve bageriet, men det giver os også mulighed for at få den café, vi altid har drømt om.

- Vi har længe kunnet se potentialet for en rigtig god café i Støvring, fortæller Ståle Pedersen, der som en konsekvens ønsker sælge den nuværende bygning på Viborgvej, hvor Mesterbageren har haft hjemme de sidste 12 år.

Bageri og café til maj

Mesterbageren i Støvring beskæftiger i dag godt 45 medarbejdere.

Udover butikken på Viborgvej i Støvring har Mesterbageren en afdeling i Super Brugsen i Støvring, samt en bagerforretning på Torvet i Skørping.

Derudover leverer de brød til rigtig mange supermarkeder rundt omkring i Nordjylland.

Det nye bageri, butik og café på Jernbanegade i Støvring er lige nu i gang med at blive istandsat og indrettet, så planen er at åbne i løbet af maj måned.

Indtil da fortsætter Mesterbageren naturligvis ufortrødent på Viborgvej.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...