Maria M. Hansen har haft stor gavn af den subtropiske plante aloe veras egenskaber. Nu har hun startet en forretning med salg af aloe vera-drik fra privaten

REBILD: Maria M. Hansen i Rebild havde for godt et halvt år siden lyst til at kickstarte en personlig livsstilsændring. Her valgte hun booste ændringen med en drik baseret på planten aloe vera. Det gav hende en masse energi. Faktisk så meget, at hun begyndte at besøge det lokale motionscenter og kort tid efter skulle have fornyet garderoben. Efterfølgende afhjalp aloe vera-drikken på kort tid også nogle maveproblemer hos datteren.

Derfor har Marias begejstring aloe vera været til at få øje på, hvorfor hun nu er startet som forhandler under Forever Living-konceptet, der efterhånden har 40 år på bagen, og som i dag er kendt i 160 lande.

Maria har sin forretning hjemme i privaten, og den er kommet rigtig fint fra start.

- Ja, det er gået rigtigt godt, og jeg er ret vild med, at jeg kan tilpasse forretningen, så den passer til vores familieliv. Samtidig kan jeg stille og roligt bygge virksomheden op, fortæller Maria, der fortsat har et fuldtidsjob ved siden af. Hun er pædagog på en institution i Støvring.

- Her i starten har jeg også taget en del ud til forskellige wellness-arrangementer, ligesom jeg tager en del ud til home-partys, og det nyder jeg virkelig. Jeg er blevet taget rigtigt godt imod som forhandler.

Aloe vera er en subtropisk plante, der er i stand til at oplagre en masse vand. Bladene indeholder en tyktflydende gelé, der foruden vand indeholder en helt særlig blanding af forskellige stoffer. Denne aloe vera-gelé har siden starten i 1978 dannet fundamentet i en lang række aloe vera-produkter – både til ud- og indvortes brug.

Marias forretning kan findes på Facebook under: Marias aloe Vera.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...