Astrid Holm Olsen gav som lokal sangskriver smagsprøver på sin musik ved fernisering i Kulturhuset i Arden

ARDEN: For første gang nogensinde udstiller Lisbeth Holm fra Hadsund i øjeblikket 33 af sine malerier i Kulturhuset i Arden uden medvirken af andre kunstnere i.

Selve åbningen blev markeret med en velbesøgt fernisering lørdag formiddag.

- Jeg er blot en glad amatørmaler, der elsker stærke farver som I nok kan se på adskillige af mine billeder her i dag. Til daglig er jeg mangeårig faglærer inden for frisørfaget på Tradium i Randers og har aldrig før udstillet alene, erklærede hun i sin velkomsttale.

- Er nogle interesserede i at købe nogle af mine billeder, er enhedsprisen 3.125 kr. per kvadratmeter, tilføjede hun til stor munterhed i salen.

Lokal sangskiver også i aktion

Ved ferniseringen blev de mange billeder efterfølgende rammet ind i en lille intimkoncert med den lokale sangskriver Astrid Holm Olsen.

Hun havde som optakt på nettet set fotos af nogle af Lisbeth Holms udstillede billeder, der efter hendes eget udsagn over for publikum havde inspireret hende meget ved valg af musiknumre til intimkoncerten.

Her gav hun i løbet af en halv times tid de omkring 50 fremmødte til ferniseringen smagsprøver på sin sangskriverkunst ved fremførelse af i alt fem vidt forskellige numre, hvis baggrund alle blev nøje beskrevet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...