Søren Jacobsen, som bor i Skørping, starter 1. marts i jobbet

SKØRPING: Det bliver 53-årige Søren Jacobsen, som fra 1. marts 2019 overtager posten som halinspektør i Skørping Idrætscenter. Søren blev valgt blandt mange velkvalificerede ansøgere, og glæder sig meget til de nye udfordringer.

Den ideelle profil på en halinspektør må være en lokal person, der er vant til at omgås unge mennesker, har hænderne skruet rigtigt på og som elsker idræt… Her rammer Søren Jacobsen lige i bullseye.

Søren har en baggrund som håndværker, er uddannet lærer, arbejde lige nu på Han Herred Efterskole og har i mange år været både aktiv, træner og frivillig i forskellige idrætsforeninger. Og så bor han i Skørping – ikke mange minutter fra Skørping Idrætscenter.

- Jeg har et rigtigt godt job på Han Herred Efterskole, men jeg følte også, at det var tid til at prøve noget nyt. Samtidig har jeg jo et par timers kørsel sammenlagt hver dag, så det vil da også være betydeligt nemmere for mig at arbejde i Skørping.

- Så da jeg så stillingsopslaget, var jeg slet ikke i tvivl, og jeg er både stolt af og glad for, at valget faldt på mig, fortæller Søren, der særligt blev begejstret over bestyrelsens visionære tanker om at gøre Skørping Idrætscenter til et stærkt samlingssted for hele byen.

- Der er et kæmpe potentiale i Skørping Idrætscenter, og jeg har allerede massevis af tanker og ideer. Det kunne være at holde en række forskellige arrangementer, som eksempelvis fodbold eller håndbold på storskærm med hygge og spisning. Man kunne også tiltrække nogle spændende aktører, der kunne komme i hallen. Der er i hvert fald rigeligt med muligheder og potentiale, fortæller Søren, der håndboldmæssigt selv har spillet på divisionsplan, og siden også haft trænergerninger i både Aars og Aalborg HK. Lige nu er han træner for U14-drengene i IF Frem Skørping, hvor hans egen søn spiller.

Søren Jacobsen er oprindeligt fra Himmerland, og er, efter nogle år nordenfjords, vendt tilbage til Himmerland, hvor han og kæresten Heidi købte et hus på Møllevej i Skørping for omtrent halvandet år siden.

- Det bliver fantastisk, at komme til at arbejde i den by, hvor jeg bor, og det giver også en helt anden dynamik og fleksibilitet, at jeg kun har nogle få minutter på arbejde. På den måde er det jo også nemt, at være tilgængelig selvom jeg ikke er i idrætscenteret alle døgnets 24 timer, fortæller Søren.

Hos bestyrelsen i Skørping Idrætscenter er man rigtig glad for deres nye halinspektør.

- Det var et stærkt ansøgerfelt, men det var alligevel et helt enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Søren fortæller Julie Mackenhauer, formand for Skørping Idrætscenter.

- Det var vigtigt med en person med lokal forankring – én som vi kan møde hos købmanden, til byfesten eller på biblioteket – én der samle byen og skabe liv i Skørping Idrætscenter. Det er jeg sikker på, at vi har fået i Søren, som vi kan mærke virkelig brænder for at komme i gang. Så det glæder vi os til, slutter Julie.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...