Hos Lenas Blomster i Skørping har Natacha Møller kastet sig over sin fagprøve

SKØRPING: 26-årige Natacha Møller hos Lenas Blomster i Skørping er lige nu i gang med sin fagprøve, inden hun til sommer kan kalde sig blomsterdekoratør.

Faktisk kulminerer det i den kommende weekend, hvor Lenas Blomster fredag og lørdag inviterer til åbent hus med fokus på noget af det, der er Natacha Møllers opgave i fagprøven.

- Min fagprøve har fokus på at integrere vin, chokolade og andre specialiteter i dekorationer sammen med blomster. Så til den kommende weekend har jeg lavet en del forskellige kreationer, som man kan se og købe i butikken, ligesom vi byder på lidt smagsprøver af vin, chokolade og andet godt. Det er en rigtig spændende opgave, som jeg midt i maj skal jeg op og forsvare på skolen, inden jeg i starten af juni kan kalde mig blomsterdekoratør, fortæller Natacha Møller, der privat bor i Aars, men som har fundet den helt rigtige praktikplads hos Lenas Blomster på Torvet i Skørping.

- Jeg havde tidligere en anden praktikplads, men skiftede til Lenas Blomster her i Skørping, hvilket jeg virkelig nyder. Jeg lærer meget, er en del af et godt team, og får god feedback, på det jeg laver. Desuden er Skørping en god by til at tage imod nye ideer og tiltag, og kunderne sætter også pris på kvalitet.

- Når jeg er færdig til juni skal jeg ud og finde et job, men på et tidspunkt om lang tid, kunne jeg måske godt tænke mig at åbne min egen butik, slutter Natacha Møller, der glæder sig til at vise forskellige prøver på sin kreativitet i weekenden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...