Starter det nye år med to nye udstillinger, der åbnes af ”Majestæten” 6. januar

NØRAGER: Kultur- og medborgerhuset Kig Ind i Nørager springer ind i det nye år 2019 med en ny og spændende udstilling med to nye dygtige kunstner.

Derudover bliver ferniseringen også fejret med et brag af et nytårstaffel søndag 6. januar med ikke mindre end et royalt besøg af ”Hendes Majestæt Dronningen” i skikkelse af en lokal kendt person, der spiller rollen.

Efter ankomsten til Kig Ind vil ”Majestæten” åbne ferniseringen og nytårstaflet med en nytårstale, som især er stilet mod Kulturhuset Kig Ind og den nye kunstudstilling.

De to nye kunstnere, som vil blive præsenteret af den kendte person, er patchwork kunstner Irma Mejlby fra Rørbæk og keramiker Kirsten Larsen fra Aalestrup.

Irma Mejlby har lavet et væld af flotte patchwork tæpper/stofbilleder, som i de næste par måneder kommer til at pryde væggene i Kig Inds store sal.

Keramiker Kirsten Larsen fik efter at hun gik på pension omsider tid til at leve sin keramik drøm ud, og har efterfølgende deltaget i en del kurser, bl.a. på Aarhus Kunstakademi.

Hun elsker at eksperimentere og prøve nye ting ved både at dreje, støbe og håndbygge sine keramikting.

En tur til nogle af USA’s flotte nationalparker i 2015 har også siden været en stor inspirationskilde for hendes formgivning og farvelægning af krukker, som bliver sprøjtet med sinterbegitninger.

Udstillingen i Kig Ind kan ses frem til søndag 10. marts. Der er gratis adgang for alle til alle herlighederne inklusiv ferniseringen søndag eftermiddag, hvor der bydes på boblevand og kager i kultur- og medborgerhuset i Nørager.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...