Iværksættercafé for nye eller vordende iværksættere onsdag 30. januar

MARIAGERFJORD: Iværksætter, hvordan sælger du dine produkter?

Inspiration hertil kan du få onsdag 30. januar fra klokken 17, når Mariagerjord Erhvervsråd indbyder til iværksættercafé på Cemtec i Majsmarken 1.

Til lejligheden har erhvervsrådet inviteret salgschef Martin Linnemann Krogh fra Nordjyske Medier, som vil give dig råd og vejledning til hvordan du kan booste salget i din virksomhed.

Iværksættercaféen henvender sig ikke kun til iværksættere, der allerede har taget, men også til dem, der overvejer at gøre og drømmer om at begynde som selvstændig.

”Jeg er ikke sælger”

- Det er ikke ualmindeligt at vi hører iværksættere sige: ”Jeg er ikke sælger”.

- Et udsagn, der ofte dækker over en usikkerhed over, hvordan man bliver en god sælger, forklarer erhvervskonsulent Henrik K. Hansen fra Mariagerfjord Erhvervsråd.

- Som udgangspunkt besidder alle iværksættere imidlertid et godt fundament til at blive gode sælgere, fordi de jo er begejstrede for det produkt eller den service, de tilbyder.

- Og det er en af de allervigtigste forudsætninger for at kunne skabe interesse hos andre, pointerer Henrik K. Hansen.

Hvis du kan genkende situationen, bør du overveje at deltage i denne Iværksættercafé, hvor fokus rettes mod det personlige salg.

Sparring af konsulenter

Efter oplæg fra salgschef Martin Linnemann Krogh fra Nordjyske Medier vil der være mulighed for at få sparring fra iværksætterkonsulenter, revisor og markedsføringsekspert.

De står klar til at svare på både store og små spørgsmål om din virksomhed eller forretningsidé.

Eksperterne giver dig også gode råd om og vejledning i, hvordan du kommer videre med dine planer.

Det er gratis at deltage i iværksættercafeen.

Men af hensyn til planlægningen skal du melde dig til senest mandag 28. januar på erhvervsrådets hjemmeside www.mfer.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...