Udstillingen kan ses hos RebildPorten

REBILD: Tænk hvis man kunne gå på kunstmuseum og få præmie for at stemme på det bedste af billederne...

Det koncept er der vist endnu ikke nogen museer, der for alvor har fundet på at introducere.

På udstillingen "Hverdagsglimt fra Rold Skov og Rebild Bakker", som frem til 21. september kan nærstuderes hos RebildPorten, står det derimod publikum frit for at agere smagsdommere. Ja, de opfordres ligefrem til dét - og lokkes oven i købet med chancen for at vinde et søndagsophold på Rold Storkro.

Som en del af kulturugerne har RebildPorten valgt at have fokus det sociale medie Instagram og de små hverdagsglimt, som bliver delt dér fra Rebild Bakker og Rold Skov.

Ud af de mange billeder, som brugerne har slået op med glimt fra deres eget liv i lokalområdet, er 10 blevet udvalgt til udstillingen i RebildPorten, som åbnede onsdag.

Billederne er udvalgt af en dommerkomité bestående af Henrik Bjerg, formand for kulturrådet i Rebild Kommune, Jane Bejlegaard Lindberg, erhvervs- og turistchef i Rebild Kommune, og Bodil Tejg Krunderup, ejer af Moments by Tejg.

Frem til 21. september kan alle i RebildPorten stemme på dét af de ti billeder, de bedst kan lide - og fotografen bag billedet med de fleste stemmer, vinder for sin del et ophold på Comwell Rebild Bakker.

RebildPorten har generelt været begejstret for tilslutningen til konkurrencen - og de mange flotte billeder, der har været af vælge imellem for dommerne.

- Det har været interessant at se vore følgeres og gæsters små hverdagsglimt. Nogle ser de små detaljer, og andre har det store overblik, men fælles er følelsen af noget stort - området indgyder til store følelser, og det ses på billederne, konstaterer destinationsudvikler Maria Lynge fra RebildPorten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...