De frivillige i Rebild Husflidsskole har haft travlt med at renovere

ØSTER HORNUM: De frivillige i Rebild Husflidsskole i Øster Hornum har også været flittige efter sæsonafslutningen i marts. De har nemlig haft travlt med at bygge lidt til skolen og bygge meget om samt at renovere lokalerne.

Et anlæg til udsugning ved hver trædrejebænk havde længe stået højt på skolens ønskeseddel, og med en donation fra Flemming Christensens Fond blev der råd til at indkøbe materialerne.

For at skaffe plads til anlægget blev det nødvendigt at bygge til skolen, og efter tilladelse fra Rebild Kommune, som også donerede materialerne hertil, og en stor indsats fra en del af foreningens medlemmer, stod udsugningen klar til at blive taget i brug ved indgangen til 2019.

Ved en reception forleden for giverne og de frivillige blev de ombyggede lokaler indviet.

Ved receptionen deltog Flemming Christensen som repræsentant for fonden, og foreningens mangeårige formand, Gunnar Pedersen, takkede varmt for donationen, der havde gjort installationen mulig.

Ligeledes takkede han de mange frivillige, der havde ydet den store arbejdsindsats. Han sagde blandt andet, at dette var det største øjeblik, han havde oplevet i de mange år, han har været knyttet til foreningen.

Flemming Christensen sagde, at det havde været en fornøjelse at kunne give en gave, der kom så mange aktive personer til glæde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...