Hyggelig afslutning på en uges vinterferie for 101 børn

HAVERSLEV: 101 børn fejrede søndag fastelavn i Haverslev Hallen. De kom udklædte, ikke som en flok dalmatinere, men som skeletter, turtles, Pippi’er, prinsesser, hackere og mange flere.

Borgerforeningen i Haverslev havde fremrykket udklædningsfesten en uge, fordi der skal være mesterskaber i futsal i hallen søndag 3. marts.

Bekymringen for, om det ville gå ud over tilslutningen til fastelavnsfesten, viste sig ganske ubegrundet. 101 børn er et fint fremmøde.

For mange lokale familier blev det en hyggelig afrunding på en uges vinterferie. Tryllekunstner-Andreas fra Aalborg var genganger fra i fjor og underholdt de små.

Hans besøg var betalt af elever på Himmerlands Idrætsefterskole. De har doneret nogle af de penge, de har tjent på en arbejdsdag i byen, hvor de fjernede ukrudt fra fortove mv.

Anne Hansen fra borgerforeningen fik på dagen god hjælp af sin datter, niårige Mika, som pustede balloner op og pyntede borde. Datteren var udklædt som karatepige, mens sønnen Kian på seks år var en farlig kælderklovn med økse.

- Man har lyst til at være med i borgerforeningen, for alle hjælper alle med at rydde op bagefter. Det er dejligt at se så mange glade børn. Det giver gejst til at gå i gang med at planlægge det næste, siger Anne Hansen.

Børnene var inddelt i fem aldersgrupper, da de skulle slå katten af tønden. Første kattekonge blev William Thorup, fulgt af Dianna Verbyska. Der var også præmier til de bedst udklædte. Lukas Mølgaard var Paw Petrol, en hvid hundehvalp med sorte prikker, som faktisk godt kan minde om en dalmatiner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...