Takket være de godt 100 frivillige omsatte afdelingen sidste år for over en million kroner

ARDEN: 2018 var et godt år for Røde Kors i Arden. Det kunne en stolt bestyrelse berette, da foreningen for nylig holdt generalforsamling.

Takket være de godt 100 frivillige omsatte afdelingen sidste år for over en million kroner, hvoraf godt 600.000 kroner går til hjælpearbejde i ind og udland. Røde Kors-afdelingen har som en del af Kulturtallerkenen i Arden haft fire aftener med forskellig underholdning.

Et foredrag med generalsekretær Anders Ladekarl i oktober blev en stor succes. Foreningen har også uddelt julepakker i den gamle Arden kommune og haft underholdning på plejehjemmet Myhlenbergparken.

Der har været afholdt førstehjælpskursus og demenskursus for både butikspersonale og besøgsvenner, og Røde Kors i Arden kan nu kalde sig en demensvenlig butik.

Efter valg på generalforsamlingen ser bestyrelsen således ud: formand Kurt Randers, næstformand Erik Sandberg, butiksbestyrer Kirsten Christensen, sekretær Dorrit Lundquist, kasserer Vagn Bach, aktivitetsleder Jørn Pedersen og Leif Sørensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...