IK Frem Sønderup-Suldrup har mere end fordoblet medlemstallet på to år

SØNDERUP/SULDRUP: 2018 har været et succesfuldt år for IK Frem Sønderup-Suldrup Gymnastik med 330 kontingentbetalende medlemmer fordelt over foreningens mange forskellige tilbud.

Til sammenligning var der 156 medlemmer i 2016, så det er mere end en fordobling af medlemstallet på bare to år.

- Vi har fået samlet et virkeligt stærkt team af trænere og ledere i gymnastikafdelingen, så vi kan tilbyde flere nye aktiviteter, og vores trænere er meget motiverende, så vi tiltrækker mange flere aktive til hvert hold, fortæller formand Martin Kjærgaard Jensen om medlemstilgangen.

Blandt de nye tiltag kan nævnes Outdoor Fitness, der er et familiefitnesshold, som kombinerer motion og socialt samvær. Desuden kan nævnes JuniorFræs for børn, der ikke er så meget til boldspil, men i stedet gerne vil udfordres motorisk.

I løbet af de sidste sæsoner er der også blevet indkøbt flere nye kvalitetsgymnastikredskaber, så det er blevet muligt at tilbyde mere spændende og varierende springgymnastikundervisning. Der er også afviklet forskellige aktiviteter i samarbejde med Suldrup skole for at gøre mere opmærksom på springgymnastikken.

Det ser ud til at medlemsfremgangen fortsætter ind i 2019. I starten af januar blev der åbnet op for tilmelding til et nyt yogahold og to nye crossdance-hold med plads til 20 medlemmer pr hold. 2,5 time efter holdtilmeldingen åbnede, var første hold fyldt, og efter fem timer var der tilmeldt 20 nye medlemmer til alle tre hold.

Der arbejdes også med flere nye tilbud til ungdommen i Suldrup, som gerne vil prøve kræfter med mere utraditionelle idrætsgrene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...