Lokalt Frivillig Fredag fejres i Bælum

REBILD: Traditionen tro benytter Rebild Kommune sig af den nationale Frivillig Fredag til at sige tak ved at holde et festligt arrangement for alle frivillige.

I år fejres den lokale Frivillig Fredag 28. september med en festlig eftermiddag på Østhimmerlands Ungdomsskole i Bælum.

Her er vi seje sammen!

Det er temaet for Frivillig Fredag 2018. Som rebild Kommunes frivillighedskoordinator er Sietske Møller fuldstændig enig.

- De frivillige skaber nemlig sammenhæng, når de tilbyder deres hjælp i fritidslivet, hvor de på smidig vis får klubber og foreninger til at fungere. De skaber nærvær i ældrecentrenes dagligdag og fester. De modvirker ensomhed, når de arrangerer ældremøder eller besøger gamle i deres eget hjem. De sørger for støtte og hjælp i patientforeningerne, når sygdommen rammer. De skaber glæde og deler viden ved at engagere sig i kulturorganisationerne og alt muligt andet. De er så seje, erklærer hun.

Det lokale men også landskendte band Souvenirs fra Hjeds vil gøre eftermiddagen på Østhimmerlands Ungdomsskole i Bælum ekstra festlig med deres underfundige tekster og iørefaldende musik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...