FORMANDS-RÅD: Ved dine nærmeste, hvad din samling er værd - den dag du drager til de evige, filatelistiske jagtmærker

HADSUND: Ved dine nærmeste, hvad din samling er værd - den dag du drager til de evige filatelistiske jagtmærker?

Ja, det handler ikke kun om frimærker i det nye klubblad, som bestyrelsen for Hadsund Frimærkeklub har sendt på gaden op til klubbens aktiviteter i efteråret 2020.

I bladet bringes en stor artikel, hvori bestyrelsen spørger sine medlemmerne, om de har orden i sagerne?

Det sker med en juridisk gennemgang af ting, der skal være i orden, den dag vi tager rejsen til de evige filatelistiske jagtmarker, minder klubformand Søren Chr. Jensen om.

- For vi er ikke særlig gode til at fortælle vore koner og børn om de frimærker, vi i gennem tiden har samlet sammen.

Klubmøder

Allerhøjst har vi fortalt hende ”De er meget værd” og hun er derfor helt fejlinformeret, hvis vi pludselig falder væk, skriver formanden og indikerer dermed, at fri mærkesamlere i høj grad hører hankønnet til.

Søren Chr. Jensen og bestyrelsen gør også status for efteråret 2020.

Klubmøderne foregår hos Frivillighedscenter Mariagerfjord i Kirkegade med indgang fra den nordlige P-plads op mod kirken, hvor stort set samtlige medlemmer har mødt frem hver gang.

Klubbens medlemmer kan også glæde sig over det flotte miniark, der er udsendt i forbindelse med dronningens 80 års fødselsdag: en firblok med frimærker for 10 kroner, der følger dronningens liv fra barndom til dronningeværdiheden.

Det sidste store frimærke med et helt nyt og flot foto af Dronningen på 30 kroner skal anvendes som porto på breve til udlandet.

Udflugter

Ellers har og holdes der bytteaftener og miniforedrag om at samle danske postkort, slagsmål i Skelund, Djævleøen og omegn, centralpostbygningen og Scinde Dawk.

Men programmet for efteråret byder også på generalforsamling, klubmåder med miniforedrag, tur til Djursland 2020, fællesmøde i Hobro og endelig juleafslutning 8. december med bankospil og stjerneskud.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...