Messen holdes for første gang

SØRUP: Tilbage i juni markerede bestyrelsen for Sørup Borger- og Forsamlingshus afslutningen på en omfattende renovering af bygningen til omkring 700.000 kr.

Søndag er bestyrelsen igen i centrum, når den for første gang nogensinde arrangerer en efterårsmesse i forsamlingshuset.

Som formand for bestyrelsen fortæller Kaj B. Jensen, at samtlige stadepladser indenfor og udenfor forsamlingshuset allerede er besat.

- Der vil være udstilling af blandt andet varmepumper, Tupperware og Aloe Vera produkter, Jutlander Bank og GF-Forsikring, Falck Alarm og Aalborg Modeljernbane, påpeger han.

For at skabe plads til alle vil der i weekenden blive rejst pavillontelte på parkeringspladsen foran forsamlingshuset. De vil også være ramme for det udendørs loppemarked for store og små, som arrangeres i forbindelse med efterårsmessen.

Messen foregår søndag mellem klokken 10 og 16, og fra morgenstunden klokken 9 vil der blive arrangeret en gå- eller løbetur til den nærliggende Juelstrup Sø.

Bliver efterårsmessen en succes er det ifølge bestyrelsesformand Kaj B. Jensen planen at gøre det til en fast årlig tradition fremover.

Skulle endnu flere stadeholdere melde deres interesse, vil der næste år også blive rejst et stort telt på parkeringspladsen som ramme for en del af messen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...