55 unge mødte 12. august ind til første skoledag på FGU Himmerlands afdeling i Støvring

STØVRING: Mandag 12. august mødte 55 spændte elever for første gang ind på FGU Himmerlands afdeling i Støvring.

Den nye uddannelse skal ruste eleverne til at blive klar til videre uddannelse eller beskæftigelse, og i alt er der i Himmerland over 300 unge, der er startet på en uddannelse under FGU Himmerland, fordelt på tre skoler i hhv. Hobro, Støvring og Aars.

FGU (Forberedende Grunduddannelse) er et nyt, landsdækkende uddannelsestilbud, som skal erstatte alle landets produktionsskoler, der er blevet nedlagt henover sommeren.

- Vi er glade for, at vi nu endelig kan slå dørene op til FGU Himmerland.

- Vi har brugt de seneste mange måneder på at skabe de bedste rammer for eleverne, som kan forvente et individuelt tilpasset uddannelsestilbud, der møder dem i øjenhøjde.

- Det er vi stolte af, og vi glæder os meget til at klæde eleverne på og ruste dem til deres videre færd i livet, fortæller rektor for FGU Himmerland, Kirsten Torp.

Første skoledag i Støvring blev indledt med fælles morgenmad, inden Rebild Kommunes borgmester Leon Sebbelin holdt den officielle velkomsttale.

I løbet af den første uge er de nye elever blevet introduceret for uddannelsens forskellige muligheder, inden de for alvor skal på skolebænken fra mandag den 19. august.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...