Lørdag kunne Arden Fitness fejre et års fødselsdag, og kigge tilbage på et forrygende første år. Samtidig åbnede hallens cafe "Forbrændingen" i en ny og sundere udgave med blandt andet stor salatbar og friskbagt brød.

- Ja, der er nu gået et år siden, at vi slog dørene op til Arden Fitness, og det har været en ubetinget succes. Vi havde ved lanceringen håbet på omkring 350 medlemmer i løbet af det første år, men er nået op på det dobbelte. Så det er vi meget tilfredse med, fortæller Claus Jacobsen, centerleder i Arden Hallerne.

Han bakkes op af Tim Borup-Pedersen, der ved starten blev ansat som aktivitetsmedarbejder på fuld tid.

- En af årsagerne til succesen er, at vi indførte et nyt koncept, hvor man får ubegrænset adgang til både træningscenter, svømmehal og holdtræning til en meget attraktiv pris, fortæller Tim, der står i spidsen for en lang række af holdene, ligesom han i forbindelse med individuel træning også tilbyder personlige samtaler, udarbejdelse af træningsprogrammer og kropsanalyse.

- Det har brugerne taget fantastisk godt imod, og det har selvfølgelig løbende givet os mod på nye hold og nye initiativer, fortæller Tim. Ud over Tim er der tilknyttet yderligere seks instruktører.

Samtidig med et års fødselsdagen hos Arden Fitness markerede lørdagen også en relancering af hallens hyggelige café; "Forbrændingen", der udover de sædvanlige klassikere nu også tilbyder en stor og lækker salatbar samt friskbagt brød.

- Netop på baggrund af Arden Fitness succes’ har vi mærket et stigende behov for en lidt sundere profil i cafeen, så vi har lanceret en salatbar og har også bakeoff, så vi kan tilbyde friskbagt brød. Maden kan nydes både her på stedet, men også tages med hjem til efter træning, fortæller Claus.

- Det hele handler også om, at skabe mere liv og miljø i hallerne. Arden Hallerne skal i langt højere grad være et sted, hvor man tager hen for at hygge sig og være sammen. På mange af holdene kan vi også mærke, at det sociale spiller en stor rolle.

- I fremtiden vil vi også prøve os frem med forskellige arrangementer. Alt fra nogle spændende foredrag, der er relateret til fitness og vores tilbud i hallerne, til eksempelvis standup eller noget helt andet. Det handler om at styrke hallerne som et stærkt samlingspunkt i Arden, slutter Claus.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...