Efter en lille afstikker til Madum Sø er Film i Skoven tilbage på sin sædvanlige plads ved St. Økssø i Rold Skov.

Film i Skoven finder traditionen tro sted den første dag i Rebild Kulturuger, som i år er lørdag den 8. september. Aftenen starter kl. 20.30, hvor kulturugerne skydes i gang med åbningstaler af Gert Fischer, formand for Kultur- og Fritidsudvalget, og Charlotte Klemmensen fra Rebild Kommunes kulturråd.

Kl. 21.00 blændes op for "Blader Runner 2049", som er blevet kaldt "den bedste film, du ikke fik set i 2017". Selv om filmen begejstrede de fleste anmeldere over hele verden, var der ikke specielt mange, der gik i biografen for at se den. Heller ikke i Danmark. Nu er der chancen der så, endda i Danmarks smukkeste biograf: Badepladsen ved Store Økssø.

Filmen varer 2 timer og 20 minutter, så lidt før 23.30 kan man puste ud, samle sine medbragte stole og tæpper og begive sig hjemad. Der kan denne aften køres ad skovvejen langs jernbanen

fra Arden til Store Økssø. Ellers parkering ved Mosskovpavillonen. Kinorevuen sælger varme og kolde drikke, varme popcorn og slik.

Billetter koster 75 kr., og kan købes på www.kinorevuen.dk eller ved indgangen.

Arrangører er som altid Kinorevuen, Kulturhusforeningen i Arden, Rold Skov Natur- og Kulturcenter og Rebild Kulturuger. Og lige så sædvanligt er det Rebild Kulturuger samt Fonden for Sparekassen Himmerland (v/Jutlander Bank i Arden og Skørping), der med generøse bidrag sørger for, at økonomien kan hænge sammen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...