SOMMERAVIS: I forventning om rigtig mange danske turister i Nordjylland satser ugeaviserne på de gode oplevelser for læserne i uge 26 til 31

NORDJYLLAND: Sommeren 2020 bliver en helt særlig sommer med mange danske gæster i Nordjylland.

Derfor vælger Nordjyske Medier at ændre alle sine lokalaviser til lokale sommeraviser i uge 26-31.

Her fylder vi aviserne med masser af inspiration til sommerferie i hele regionen, både for nordjyder og for alle de turister, som besøger vores skønne landsdel.

Ikke kun fastboende, men også besøgende i de 28.500 sommerhuse langs de nordjyske kyster, vil nemlig modtage de seks sommerugeaviser.

Ferie i Nordjylland

En frisk analyse foretaget af Jysk Analyse viser, at 370.000 nordjyder forventer at holde deres sommerferie i Nordjylland.

Derudover fortæller 28 procent af deltagerne i en anden undersøgelse blandt danskere generelt, at de planlægger at holde ferie i Nordjylland.

De undersøgelser og forventningen om de mange danskere, der vælger at feriere i Nordjylland, får os til at spække vores sommeraviser med inspiration til, hvordan du får den bedste sommer i Nordjylland.

Især vil vi fokusere på oplevelsesturisme, seværdigheder, shopping, naturen og de mange fremragende spisesteder, som regionen byder på.

- Sommeraviserne udkommer i de seks uger i et udvidet ekstra oplag rettet mod 28.500 sommerhuse langs de nordjyske kyster, som normalt ikke modtager lokalaviserne.

- Det betyder, at vi distribuerer flere end en kvart million sommeraviser hver eneste af de seks uger, fortæller chefredaktør Jens Peter Svarrer.

- Det gør vi for at give vores læsere og de turister, der gæster landsdelen, en guide til de mange oplevelser, landsdelen byder ind med.

- Og vi glæder os til at levere en række sommeraviser med masser af inspiration til oplevelser i Nordjylland, forsikrer Jens Peter Svarrer.

Direktør for Skulpturparken Blokhus John Andersen glæder sig over initiativet, som han forventer får en positiv effekt:

Oplevelser i sommerlandet

- Vi forventer mange flere lokale og regionale besøgende i år i vores park og især i Blokhus/Hune by.

- Derfor hilser vi lokalavisernes initiativ meget velkomment.

- Og vi glæder os til at give nordjyder og andre besøgende mange gode oplevelser i sommerlandet, kvitterer John Andersen.

- Specielt finder jeg det godt, at lokalaviserne nu også kommer ud til de mange feriehuse langs de nordjyske kyster.

- Med et større dækningsområde forventer vi, at lokalaviserne også vil nå ud til dem, som er på besøg i regionen.

Samtidig vil sommeraviserne være højaktuelle og opdateret med sommernyheder hver uge, uddyber han.

Ud over papiraviserne bliver det selvfølgelig også muligt at finde inspiration på lokalavisernes websites.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...