Kinorevuen bruger ferien til at gøre hovedrent, og så er man klar til et brag af en sommerkoncert med rød løber

SKØRPING: Kinorevuen holder ferielukket fra den 1. til 24. juli, hvor pausen blandt andet bruges til at gøre hovedrent, alle stolene får en omgang, gulvet i salen får olie o.s.v.

Efter ferien startes der op med et brag, når den røde løber rulles ud, og Kinorevuen byder velkommen til André Rieus sommerkoncert. Det sker den 27. og 28. juli.

André Rieus årlige koncerter i hjembyen Maastricht tiltrækker fans fra alle verdenshjørner. Middelalderpladsen i byen forvandles til en spektakulær ramme for uforglemmelige koncerter fyldt med humor, sjov og følelser for folk i alle aldre – og, naturligvis, pragtfuld musik.

I år inviterer André Rieu dig til at tage danseskoene på til sin spektakulære koncert i 2019: ”Skal vi danse?” i sin hjemby.

Du kan danse hele aftenen med André Rieu – de majestætiske valse har været en så stor inspiration for André gennem hele hans karriere, at dens tre-fjerdedels takt på mange måder er blevet pulsen i hans liv. Og i år vil maestroen vække valsene til live med en uforglemmelig aften med musik og dans.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...