Carsten Svendsen fra FDF i Vebbestrup er kendt for sin hjælpsomhed. Han påskønnes som årets landsbyildsjæl i Mariagerfjord Kommune

ASSENS: Prisen som årets landsbyildsjæl går i år til Carsten Svendsen, leder og kredsleder for FDF i Vebbestrup. Han fik overrakt prisen i forbindelse med landdistriktsrådets årsmøde i Assens Hallen mandag aften.

Carsten Svendsen sørger hver tirsdag for, at alle deltagere til FDF Vebbestrup har det sjovt og lærer nyttige ting som knob, kajak, klatring og meget mere. Alt dette foregår på Naturfristedet i Vebbestrup, som Carsten Svendsen og resten af FDF’s bestyrelse og medlemmer har bygget.

Årets prismodtager er far til fire børn. Husstanden tæller også to hunde, en flok høns, nogle geder og en hel hær af gæs og ænder.

Carsten Svendsen kender efter sigende ikke til ”at slappe af”. Man behøver ikke engang at spørge om hjælp.

Nævner man et problem eller et ønske, kommer Carsten Svendsen ræsende med gravmaskiner, bobcat eller en helt tredje maskine og løser beredvilligt problemet, lyder begrundelsen for at indstille ham til årets landsbyildsjæl.

Han sørger for sankthans i Vebbestrup og dyrskue i Hobro, og han hjælper til ved Ambufesten i Hobro og byfesten i Øster Doense. Carsten Svendsen servicerer desuden den kommunale mobilscene på vegne af FDF, og har på den måde tjent en skilling til det lokale FDF-arbejde.

Med prisen fulgte et kontantbeløb på 5000 kroner og en håndlavet kniv fra knivhytten i Møldrup ved Astrup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...