Fremover vil man som tilflytter til Støvring kunne føle sig en lille smule mere velkommen

STØVRING: Fremover vil man som tilflytter kunne føle sig en lille smule mere velkommen i Støvring.

Et samarbejde mellem Støvring Sørup Lokalråd og Støvring Handel & Erhverv sikrer, at nye husejere i fremtiden - via de lokale ejendomsmæglere - får udleveret et ”tilflytter-net” med gode tilbud fra medlemmer af den lokale handelsstandsforening.

- Vi ønsker at dele byens mange muligheder med tilflytterne. Vi har gode forretninger, et livligt foreningsliv og et godt sammenhold i byen, fremhæver de to foregangsmænd Uffe Guldborg, Støvring Handel & Erhverv og Mogens Dam Andersen fra lokalrådet.

Nettet havde premiere, da Nybolig Støvring forleden holdt møde for de nye boligejere på Høje Støvring.

Her blev der uddelt en del net med mange gode oplysninger og tilbud, og Christian Trynskov Sørensen, der snart flytter til Høje Støvring, føler sig godt modtaget med det nye net.

- Det er en meget varm velkomst at få, og man føler sig allerede som en del af byen, selvom man endnu ikke er flyttet hertil.

- Det åbner virkelig øjnene for, hvor meget Støvring kan tilbyde som handelsby. Vi var f. eks. ikke klar over, at der var en fotograf i byen, siger Christian Trynskov Sørensen.

I første omgang er der produceret 200 net, men allerede nu er der gang i bestilling af endnu 200 stk.

Som udgangspunkt udleveres nettet til både køber og sælger, for ofte viser det sig, at sælgerne ikke flytter fra byen, men blot flytter til en anden bolig i området.

Tovholderne vil i øvrigt meget gerne præsentere endnu flere forretningsdrivende og foreninger i tilflytter-nettet.

Er der foreninger i og omkring Støvring, der ønsker en flyer med i nettet, skal de blot kontakte Uffe Guldborg i Wagner på Støvring Bytorv.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...