Else Sørensen fra Arden lovede at hun ville holde fest, når familiemedlem nummer 100 blev født - og det gjorde hun :-)

ARDEN: 86-årige Else Sørensen fra Arden har sat otte skønne børn i verden fordelt med fem drenge og tre piger. Siden er der kommet svigerbørn, børnebørn og oldebørn til, og da lille Alma for nylig blev født, var hun familiemedlem nummer 100. Det blev fejret forleden i Vebbestrup Multiforum, hvor alle 100 familiemedlemmer var mødt op til fest.

- Da vi nåede op på 99 i familien, sagde jeg, at vi skulle holde en fest, når vi blev 100, og det blev en realitet da Alma blev født den 2. marts, fortalte Else Sørensen.

- Siden er det gået hurtigt, og mine børn har stablet festen på benene, hvilket jeg først fik at vide for godt en uge siden. Det var en stor overraskelse.

- Det er virkelig en stor dag for mig, som jeg har glædet mig rigtigt meget til, og det er fantastisk, at alle 100 familiemedlemmer har mulighed for at deltage i festen i dag, fortalte en tydeligt rørt Else Sørensen, inden festlighederne startede.

Menuen var pålægskagemand fra Arden Frugt & Grønt, samt hjemmelavet islagkage, kage og kaffe. En menu, der behagede alle fire generationer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...