Rufus Gifford - her på besøg i Regan Vest - gæsteoptræder 29. marts på Comwell Rebild Bakker

REBILD: Sidste fredag i marts kommer der udenlandsk besøg til det himmerlandske.

Rufus Gifford, den amerikanske ambassadør under tidligere præsident Barack Obama, besøger Rebild i forbindelse med et erhvervsarrangement, som afholdes på Comwell Rebild Bakker.

Den tidligere ambassadør opnåede en særlig næsten folkekær status under sin embedsperiode fra 2014-2017 i Danmark, bl.a. takket være to sæsoner af dokumentarserien ”Jeg er ambassadøren fra Amerika”, der blev sendt på DR3.

Besøget finder sted i forbindelse med erhvervsseminaret ”Succes gennem Passion”.

Det er Junior Chamber International Aalborg, der står bag, og glæden over at have skaffet et internationalt navn som oplægsholder, er tydelig at spore hos kongresdirektør Sarah Kruse, der er en del af arbejdsgruppen bag seminaret.

- Arbejdet bag seminaret startede for snart et år siden, og vi er utroligt stolte af, at Rufus Gifford bliver en del af det. Han er så passioneret omkring samarbejdet mellem Danmark og USA, modernisering af diplomatiet og opbygningen af troværdige institutioner. Det skal nok give masser af inspiration til deltagerne, forudser Sarah Kruse.

To andre oplægsholdere optræder også i Rebild 29. marts. Den ene er Rikke Nielsen, tidligere professionel håndboldspiller og stifter af Lykkeliga - et sportsfællesskab for handicappede børn. Den sidste oplægsholder er eventmanden Henrik Røde Nielsen, der var manden bag Barack Obamas besøg i Kolding i 2018. Tidligere har han også fået prominente navne som Bill Clinton, Al Gore og Kofi Anan til Danmark.

Alle tre skal dele deres erfaringer med at udleve deres personlige passion.

- Det er den passion, som driver os alle frem i hverdagen. Hvordan undgår vi at blive hevet ind i hverdagens trummerum og miste gejsten i vores arbejde? Netop dét ønsker vi at hjælpe deltagerne i seminaret med at finde ud af, forklarer Sarah Kruse.

Seminaret er startskuddet til JCI Danmarks forårskongres, der også afholdes på Comwell Rebild Bakker. Kongressen vil blive besøgt af op mod 200 danske JCI-medlemmer weekenden over og er ligeledes arrangeret af arbejdsgruppen bag seminaret.

Både erhvervsseminar og JCI-kongres er åbent for alle. Billetter kan købes særskilt til begge arrangementer via hjemmesiden www.fk19.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...