EDC Carsten Bech hyldet som nr. 1 ved kædens årlige konference

TERNDRUP: Det er en stolt EDC-mægler i skikkelse af Carsten Bech fra Terndrup, der netop er kommet hjem fra EDC’s store årlige konference.

På konferencen hyldede man nemlig de EDC-butikker, der klarer sig bedst i deres respektive lokalområder, hvilket var tilfældet for 89 ud af 234 EDC-butikker. Blandt de 89 butikker der skulle på scenen for at modtage det synlige symbol på æren, var Carsten Bech.

- Den statuette man får som nr. 1-butik, er for mig i højere grad et bevis for kundernes valg end for det faktum, at vi her i butikken sælger flere boliger end nogen anden mægler i Arden, Terndrup, Bælum og Kongerslev, siger Carsten Bech.

Kriteriet for at blive udpeget som nr. 1-butik er, at man gennem en rullende 12 mdr. periode har solgt flere boliger end nogen anden ejendomsmægler i samme område. Alle ejendomsmægleres salg kan ses på boligsiden.dk.

- Når vi i branchen har denne åbenhed, hvor alle hele tiden kan følge med i vores salg, så skaber det naturligvis en trang til hele tiden at lige sælge en bolig mere. Vi er jo trods alt konkurrencemennesker, og det er ved at sælge, vi får de tilfredse kunder, siger Carsten Bech.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...