75 børn og voksne overværede dette års nissespil i Siem Forsamlingshus.

SIEM: Efter nissespillet forleden er borgerne i Siem allerede godt i gang med at forberede næste arrangement í forsamlingshuset, nemlig dilettanten fredag og lørdag 25. og 26. januar 2019.

Dilettanterne øver denne gang på stykket ”Von Plats Teaterselskab kommer til byen”, som igen er skrevet af Maria Ohrt-Nissen fra Siem.

I februar og marts lukkes forsamlingshuset ned, idet den lille sal, toiletter og gang skal have nyt loft med isolering, og toiletterne skal renoveres.

Det traditionsrige nissespil var også skrevet af Maria Ohrt-Nissen, og det blev denne gang set af 75 børn og voksne. I år var syv piger og en dreng med i spillet.

Efter forestillingen var der kaffe og kager bagt af nissernes forældre.

Mange børn deltog også i andespillet, men resten kunne gå ind i den lille sal og hygge sig med at dekorere flamingokugler sammen med Anne Marie Christensen.

Til sidst blev de 74 gevinster i det amerikanske lotteri fordelt - alle skænket af byens borgere.

Forsamlingshuset har også holdt generalforsamling med 26 deltagere.

Henrik Stensgaard, Karl Erik Nielsen og Pia Bjerregaard blev genvalgt til bestyrelsen. Suppleant Anton Ohrt-Nissen blev genvalgt, og Karsten Kronborg Christiansen blev afløst af Trine Kilgast.

Revisorerne Asger Jensen og Jens Stevn modtog også genvalg.

Formandens beretning og årets regnskab blev gennemgået og godkendt uden bemærkninger, og så blev der serveret indbagt luksusmørbrad og risalamande.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...