Koncerten finder sted på søndag i Kulturstationen i Skørping

REBILD: For nogle år siden havde Rebild Musikforening besøg af Mathias Hedegaard, tenor, og Tove Lønskov, pianist.

De opførte Schuberts sangcyklus ”Die schöne Müllerin”, og det var en så mindeværdig oplevelse, at musikforeningen nu har bedt duoen at komme igen.

Denne gang opfører de sammen Schuberts sangcyklus ”Winterreise” ved en koncert på Kulturstationen i Skørping søndag 3. februar.

Tove Lønskov er en af Danmarks mest efterspurgte pianister og har som akkompagnatør optrådt med de største, danske sangere gennem det meste af en menneskealder.

Sammen med Mathias Hedegaard har hun udgivet cd’en “Love Songs” med sange af Heise, Weise og Lange-Müller.

Samme Mathias Hedegaard har i øvrigt allerede - trods sin unge alder - slået sit navn fast som international kendt opera-, solo- og liedsanger og har bl. a. modtaget Aksel Schiøtz Prisen, Musikanmelderringens Kunstnerpris og Prins Henriks Fonds legat.

Schuberts ”Winterreise” bygger på en digtsamling af den tyske digter Wilhelm Müller.

Værket - som Müller aldrig ikke nåede at opleve, og som blev til i Schuberts sidste levetid - udtrykker vemod og fortabelse, men trods den dystre stemning er det umådelig smukt, og der venter således Rebild Musikforenings publikum en stor oplevelse, når Tove Lønskov og Mathias Hedegaard sammen tager på ”Winterreise” på søndag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...