I fremtiden kan du få en kop kaffe og høre om det gode liv i Øster Hurup på byens turistkontor

ØSTER HURUP: - Det gode liv er mange ting. Det kan være livsbekræftende og forlænger livet med flere år, så vi må nok se i øjnene, at udgifterne til ældre i Øster Hurup-området stiger..

Det sagde borgmester Mogens Jespersen med et smil, da han lørdag formiddag indviede, at ”Det Gode Liv i Øster Hurup” har fået plads på turistkontoret i byen.

Mogens Jespersen fremhævede udviklingen på Østkysten og nævnte, at han dagen før havde været til indvielse af en trætophytte i Als Odde

I et hjørne af lokalet er der store fotos af livet i turistbyen, og der er stole og et café-bord, hvor gæsterne kan sidde med en kop kaffe og snakke om mulighederne som turist eller kommende fastboende på stedet.

- Det Gode Liv Øster Hurup, er et samarbejde mellem 15 lokale foreninger, og tanken formede sig i forbindelse med snakken om midtbyens fremtid tog sin begyndelse, sagde Jan Andersen, der også beklæder formandsposten i Event Øster Hurup.

På et spørgsmål om andre destinationer som f.eks. Als og Helberskov også kan blive repræsenteret på stedet, svarer Jan Andersen.

- Det er der ikke noget i vejen for, men vi har lige skullet finde vores egne ben først, og finde ud af hvad det gode liv er. Det er blandt andet, at mennesker mødes, hygger sig sammen, får en snak om ting, man er uenige om, og så naturligvis omgivelserne, naturen og aktivitetsmulighederne, siger han.

Der var samlet et halvt hundrede mennesker til receptionen, hvor der i formiddagstimerne blev budt på kaffe, blødt brød og snak på kryds og tværs.

- Det er blandt andet det gode liv, sagde Jan Andersen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...