KLOGERE: Erhvervsakademi klar med online efter- og videreuddannelse

MARIAGERFJORD: Send dine medarbejdere på online-efteruddannelse

Erhvervsakademi Dania i Hobro melder klar med online efter- og videreuddannelser og opfordrer virksomheder til at sende medarbejderne på uddannelse hjemme.

Og dermed fylde den corona-tvungne hjemmetid ud på nyttig vis.

- Sidder du hjemme og har brug for flere udfordringer end en 14 dages trænings-challenge, kan svaret være efteruddannelse.

- Mange virksomheder kan få refusion for medarbejdere på videreuddannelse, og mange fag tilbydes i dag online, fortæller erhvervsdirektør Birgitte Bjærge fra Erhvervsakademi Dania.

De sidste par uger har akademiet arbejdet på højtryk med at omdanne uddannelsesforløb til online, da brancher med nedgang i aktivitet kan bruge tiden hjemme konstruktivt.

Corona virus

- Vi ser allerede mange virksomheder, der sender deres medarbejdere hjem som følge af corona-virus.

- Ved at deltage på onlineuddannelser kan både ledere og medarbejdere blive opkvalificeret, hvis de arbejder hjemmefra.

- Eller hvis stedet holder midlertidigt lukket, uddyber erhvervsdirektør Birgitte Bjærge fra Erhvervsakademi Dania.

- Blandt andet er det muligt for virksomheder at få dækket en del af medarbejdernes arbejdstid på uddannelsen, søge om tabt arbejdsfortjeneste og søge midler fra omstillingsfonden.

I gang til april

- Det er vores måde at bidrage til, at flere kan bibeholde deres beskæftigelse og undgå fyringer på sigt, tilføjer Birgitte Bjærge.

On-line undervisningen begynder 1. april med tilbud om ledelse i praksis, oplevelsesøkonomi, projektledelse, sagsbehandling samt salgspsykologi og grundlæggende salg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...