Gaspejsene er den nye trend, lyder det fra Fyr & Flamme

SKØRPING: Måske skulle man tro, at den lange og varme sommer har betydet mindre travlhed hos en virksomhed, der sælger varme. Men det er på ingen måde tilfældet hos Fyr & Flamme i Skørping, hvor Christen Nielsen melder om travlhed.

- Vi har bestemt ikke kunnet mærke, at sommeren måske ikke ligefrem har ledet tankerne hen på, at der på et tidspunkt blev koldt igen.

- Tværtimod synes jeg faktisk, at kunderne i år har udmærket sig ved, at være ude i langt bedre tid, end vi har været vant til. Vi har haft en meget travl slutning på sommeren og start på efteråret, fortæller Christen Nielsen, indehaver af Fyr & Flamme i Skørping.

- En af de helt store trends i år er indbyggede gaspejse. Dem sælger vi rigtig mange af. Gaspejse har den store fordel, at du selv bestemmer, hvor din gaspejs skal placeres i hjemmet. Gaspejse er også mulige at opsætte i lejligheder.

- Samtidig får du med en gaspejs den autentiske pejsehygge, helt uden besvær med brænde, sod og støv. Du tænder din pejs ved blot et enkelt klik på fjernbetjeningen, fortæller Christen, der har arbejdet med varme og energi de sidste godt 12 år.

I 2006 startede han som selvstændig pejsemontør, og i 2012 valgte han at åbne butikken Fyr & Flamme på Jyllandsgade 43 i Skørping. Her er der udstillet omkring 80 forskellige modeller af særligt brændeovne, træpilleovne, pejse og gaspejse. Ud over salg står Fyr & Flamme meget gerne for den komplette løsning og opsætning.

- Ja, det vil vi helst, da der faktisk er en del, man skal tænke på og tage forbehold for. Det gælder blandt andet alle spørgsmålene om sikkerhedsmål, brandafstand, opmåling, montering og valg af den helt rigtige skorsten. Her har vi mange års erfaring, slutter Christen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...