Restauranten har omkring 50 spisepladser, et legeland, en terrasse samt masser af parkeringspladser.

SVENSTRUP: Opmærksomme trafikanter har sikkert set de høje reklame-pyloner, der er rejst på udstykningsområdet Skjoldet, beliggende mellem Hobrovej og motorvejen i det sydlige Svenstrup. Reklamerne skal gøre opmærksom på områdets forretninger, og øverst kommer Burger King, der slår dørene op torsdag 5. december klokken 10.

Vi besøgte byggepladsen først på dagen fredag 22. november - 14 dage før åbning. Lastbiler kom fra nær og fjern med materialer og udstyr. Håndværkerbilerne holdt tæt. Der var maleren, gartneren, elektrikeren, VVS’eren, tømreren, mureren, gulvmanden og endnu flere.

Inde i bygningen fortæller franchisetager og restaurantchef Daniel Selch, midt i byggerod og monteringsarbejde, at alt kører efter planen. Alt bliver klar til åbning af Burger King nummer 57 i Danmark.

Daniel Selch har ansat 24 medarbejdere i alderen fra 15 år til midt i tyverne. Chefen bliver med sine 27 år den ældste. De unge kommer blandt andet fra Svenstrup, Godthåb og Støvring. Medarbejderne er i øjeblikket i gang med oplæring i Burger Kings koncept, så de kan servere produkterne på den helt rigtige måde.

Det vil ikke gå stille for sig, når Burger King åbner, fordi der til de første 50 kunder, der køber en stor menu, udloves én ugentlig gratis Whopper i ét år. Daniel Selch fortæller videre, at alle kunder altid kan skænke sig en gratis kop kaffe.

Restauranten har omkring 50 spisepladser, et legeland, en terrasse samt masser af parkeringspladser.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...