47 aktive har i den forgangne sæson spillet bridge i Støvring

STØVRING: Støvring Bridgeklub har netop afsluttet sæsonen og holdt sin årlige generalforsamling.

Aftenen blev indledt med en mini-turnering, hvorefter de traditionelle rullepølsemadder blev indtaget efter generalforsamlingen.

Bridgeklubben har de seneste år holdt til i SIF Fodbolds multisal, som fungerer fint til formålet.

47 aktive har i den forgangne sæson spillet bridge i Støvring, og klubben har i årets løb indkøbt 10 nye Bridgemate-bordterminaler, som en konsekvens af overgangen til et nyt turnerings beregningssystem i Dansk Bridgeforbund. Til dette formål gav Velux Fonden overraskende et sponsorat på 14.000 kroner.

Til næste sæson bliver der undervisning for begyndere og tidligere whist spillere i samarbejde med Gravlev Borgerforening, som oven i købet vil lægge lokaler til initiativet.

Årets klubmestre blev: Mandagsholdet: Ane og Svend Tribler, 418 point. Onsdagsholdet: Inge og Marinus Brunsborg, 330 point.

Det par, som har forbedret deres handicap mest i løbet af sæsonen, er Ellen Bove og Birgith Johansen.

Heidi Lærke Sørensen ønskede på generalforsamlingen at træde ud af bestyrelsen. I stedet blev Karsten Houmøller nyvalgt som sekretær, mens Kirsten Sørensen blev genvalgt som kasserer.

Thomas Thomasen har igen i år stået for tilrettelæggelsen af årets turneringer og den overordnede turneringsledelse. Bestyrelsen består desuden af formand Ejvind Sørensen og næstformand Claus Kruse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...