Ny Valsgaard udstykning med 18 byggegrunde på Nordre Markvej og Hyldevænget sendt i budrunde - med sidste frist 1. februar

VALSGÅRD: Mariagerfjord Kommune håber hen over jule/nytårsdagene at få solgt nogle af de 15 parcelhusgrunde og tre maxi-parceller på Nordre Markvej og Hyldevænget i Valsgaard.

- Det er en stor beslutning at købe en grund.

- Køberne har brug for god tid til at se på mulighederne, og derfor har påskeferien traditionelt været tidspunktet, hvor man satte grunde til salg.

- Juleferien er imidlertid et bedre tidspunkt.

Her kan du kan nå at sætte stregerne til huset, få de nødvendige tilladelser og komme i gang med byggeriet allerede i foråret, forestiller borgmester Mogens Jespersen (V) sig.

Appel til børnefamilier

Han nærer store forventninger til den nye udstykning i Valsgaard.

- Udstykningen appellerer til børnefamilier, der vil bo i gåafstand til folkeskole, børnehave, sportsfaciliteter indkøb og ikke mindst den enestående natur i Bramslev Bakker og ved Mariager Fjord, fremhæver han.

De tre maxi-parceller i Valsgaard rummer op til 4000 kvadratmeter og henvender sig til købere, som vil have særlig megen plads at udfolde sig på.

- Vi ved, at der findes købere på udkig efter byggegrunde med helt unikke muligheder.

- Det kan være folk, som vil bygge særligt store huse, eller som ønsker sig en spændende have, der siger spar to, bemærker Mogens Jespersen.

Priserne på de nye byggegrunde i Valsgaard begynder ved 525.000 kroner, og grundene sælges i budrunde.

Sidste frist for at byde på en grund er 1. februar 2020.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...