Legestuen Spiren i Hellum inviterer til grundlovsfest for børn og forældre

HELLUM: Grundlovsdag er ikke kun for de voksne. Også børnene i Danmark har gennem de seneste 24. år fejret grundlovsdag, og i år er Legestuen Spiren i Hellum med, når der overalt i Danmark fejres ”Børnenes Grundlovsdag” under temaet ”Børns ret til forskellighed”.

Spiren er en velbesøgt legestue, der drives af frivillige og har eksisteret siden 2017.

Spiren lægger i det daglige stor vægt på sang, rytmik og motorik, og det afspejler sig også på ”Børnenes Grundlovsdag”, hvor børnemusikeren Michael Back er hyret til at give en aktiv koncert, hvor der skal synges, vrikkes, danses og hoppes.

- Det bliver en sand børnefest, og børn og forældre er allerede begyndt at glæde sig til festlighederne, lyder det fra en af Spirens frivillige, Anja Sømod Laustsen. Til daglig holder legestuen til i SFO-lokalerne på HellumFRI, men på ”Børnenes Grundlovsdag” låner legestuen Børnehaven HellumHejHusets have, så der kan blive god plads til både børn og forældre.

Arrangementet er åbent for alle med børn i alderen 0-6 år, og der er allerede mange tilmeldte.

- Vi glæder os til at skabe en ny Grundlovsdags-tradition med børnefamilier fra hele Himmerland, og skulle vejret mod al forventning svigte, så trækker vi bare indenfor, bemærker Anja Sømod Laustsen. Arrangementet er økonomisk støttet af Landsbypuljen i Rebild Kommune samt Hellum Landsbyforening.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...