Tradium Mariagerfjord tilbyder de unge en personlig rundvisning

MARIAGERFJORD: ”Vi står til rådighed for en times Åbent Hus, lige når det passer dig i dagene 28. til 31. januar i tidsrummet kl. 15 til 20”.

Sådan lyder tilbuddet fra Tradium Mariagerfjord i Hobro, nu da endnu et kuld af egnens unge står overfor at skulle vælge ungdomsuddannelse, og rektor Anette Skovlykke Nielsen opfordrer kraftigt til, at de unge griber chancen for en personlig rundvisning, hvor det er muligt at komme helt tæt på og opleve, hvordan skolelivet er på Tradium.

- Vi skal træffe mange vigtige valg i livet. Og ét af dem er afgjort valg af uddannelse, bemærker hun.

På Tradium Mariagerfjord kan eleverne vælge imellem at tage en HHX på Handelsgymnasiet, en EUX Business eller EUD Business.

Både rektor, uddannelsesleder og studievejleder og elever på skolen står i forbindelse med åbent hus-arrangementerne klar til at fortælle om både det faglige og det sociale, og der er sat god tid af, så alle kan høre om netop deres muligheder.

Tradium Mariagerfjords særlige kendetegn i forhold til de øvrige gymnasiale uddannelser er fokus på handel, sprog og marketing og en hverdag, der er tæt koblet med erhvervslivet.

Derudover er der studieture til udlandet, fredagsbar, fester og galla, så det både er muligt at få en masse ny viden og nye venner.

En nyhed på Tradium Mariagerfjord er, at det er muligt at træne e-sport på højt niveau efter skoletid.

Skolen stiller instruktør og computere til rådighed, så de unge kan kombinere uddannelse og hobby.

Træningen bliver ambitiøs, og det er målet at deltage i konkurrencer.

En af de elever, man kan møde til åbent hus, er Gustav Samuelsen, der går i 2. g på hhx.

Gustav læser samfundsøkonomi, der er en af i alt seks studieretninger, som Tradium Mariagerfjord udbyder på hhx.

At valget faldt på linjen, der blandt andet består af international økonomi og virksomhedsøkonomi, faldt helt naturligt for den 18-årige gymnasieelev.

- Jeg har altid godt kunne lide tal og økonomi, så jeg tænkte, at handelsgymnasiet ville være attraktivt at vælge frem for den almene gymnasieuddannelse. Det viste sig hurtigt, at det var det rette match for mig, da fagene er spændende, og underviserne går i dybden med emner, som interesserer mig, erklærer Gustav Samuelsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...