BIFFEN: Resten af denne uge kan du se Bombshell og Fremad i Kinorevuen

SKØRPING: Kinorevuen fortsætter ugen ud med filmene Bombshell/Opgørets Time og Disney og Pixars Fremad.

Mandag sætter biografen i Skørping så Little Women på plakaten.

En tidløs fortælling om March-søstrene - fire unge kvinder, der hver især er fast besluttede på at leve livet på deres egen måde.

I portrætteringen af Jo, Meg, Amy og Beth March ses Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh og Eliza Scanlen samt Timothee Chalamet som deres nabo Laurie, Laura Dern som Marmee og Meryl Streep som Tante March.

Nyt liv til gammel roman

På tværs af vidt forskellige lande og årtier og århundreder har forfatter Louisa May Alcotts roman om Little Women fået nyt liv.

Bogen fra 1868 skildrer skånselsløst samfundets hårde behandling af ambitiøse piger, men giver også den trøst, at ambitioner i sig selv er en belønning.

Når intet holder os tilbage

Mange oplever fortællingen for første gang som børn, imens alle muligheder står vidt åbne, og hvor intet i verden kan holde os tilbage.

Vi oplever igen historien som unge voksne, når livets begrænsninger begynder at vise sig, og samfundet begynder at forme os.

Som ældre vender vi igen tilbage til fortællingen med en bittersød nostalgi om ungdommens mod og glæden ved at se en ny generations vovemod.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...