28. februar står den på operasatire i Arden Kulturhus

ARDEN: Latteren vil givetvis rulle i Arden Kulturhus, når opera- og teatertruppen Figaros torsdag 28. februar gæsteoptræder med deres morsomme satirer, intelligente optrin og store musikalitet i klassikeren ”Svend, Knud og Valdemar”.

Operasatiren er af Kjærulff, Jensen og Dueholm gendigtet efter P. Fristrups gamle klassiker af samme navn, og teaterstykket har fornøjet publikum over hele landet i tæt på 150 år.

Figaros lader imidlertid ikke stykket i fred! Sangnumre fra opera, operette og musical vil indgå, og med Figaros særegne komik til den i forvejen humørfyldte forestilling er der garanteret en morsom aften.

Teaterkredsen Mariagerfjord har gennem en årrække siden 2010 fornøjet publikum med en god håndfuld Figaros- forestillinger, hvor truppen forskellige steder rundt i Mariagerfjord Kommune har fået tårerne til at trille af latter, samtidig med at det musikalske har været i top.

De medvirkende er Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm, Allan Dahl Hansen og gæstesolist Rasmus Krogsgaard som Knud Lavards ånd.

De tidligere sæsoners fulde huse ved Figaro’s forestillinger fortsætter også ved ”Svend, Knud og Valdemar” 28. februar.

Teaterkredsen opererer allerede nu med venteliste på billetkøb.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...