SIEM: Lørdag 9. juni er der byfest i Siem, hvor dagen som vanligt indledes med gratis sponsoreret kaffe og rundstykker klokken 10.

På festpladsen vil der være et aktivitetsområde, hvor der ligger forskellige legeredskaber, som hurtigt kan laves til en konkurrence.

Der vil både være stylter, stangtennis, Corn Hole spil og meget mere. Så børn og barnlige sjæle skal bare finde nogen de vil udfordre og legen er i gang.

I år er der som noget nyt hestevognskørsel. Børge Simonsen stiller sig til rådighed, så alle der har lyst, kan komme med på en tur rundt i Siem.

Derudover er der det store loppemarked, den populære auktion, tombolaen osv. Skulle man ligge inde med ting til loppemarkedet, så kontakt gerne bestyrelsen eller stil det ud til vejen torsdag 7. juni, hvor det vil blive afhentet.

Senere lørdag åbnes der for salg af hjemmelavede frikadeller og ribbenssteg m. tilbehør, burgere og pølser fra grill.

Ligeledes er der jo den meget populære og flotte børnebar. Her laves de mest indbydende børne-drinks i flotte farver, ligesom der sælges is, og popcorn.

Klokken 13 åbnes der op for salg af lopper og tombola med gevinster skænket af de erhvervsdrivende i Siem og omkringliggende byer.

Traditionen tro er der kagekonkurrence om byens bedste og mest fantasifulde kage.

Et uvildigt dommerpanel på tre personer findes mellem gæsterne på pladsen, og så er det om at smage sig gennem de forhåbentlig mange lækre kager.

Vinderne udnævnes kl. 14.30, og kagerne vil senere kunne købes til en kop kaffe.

Alle kager der kommer inden kl. 14, er med i konkurrencen, så har nogen en lækker opskrift og har lyst til at bage, ja så er det bare om at melde sig til.

Klokken 18 bliver der dækket op til aftensmad med to slags kød fra grillen med stort salat og kartoffelbord.

Nødvendig tilmelding her skal ske senest 6. juni til Hanne Sørensen på telefon eller mail.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...